BODTO Haberleri
KONAKLAMA TESİSLERİ VE YEME İÇME ÜNİTELERİNDE İYİ UYGULAMALAR EĞİTİMİ
Değerli Üyelerimiz,
15.05.2020 14:05

COVID-19 İLE MÜCADELEDE KONAKLAMA VE YEME İÇME ÜNİTELERİNDE İYİ UYGULAMALAR EĞİTİMİ

Pandemi döneminde “Konaklama Tesisleri ve Yeme İçme Ünitelerinde” kesintiye uğramadan sürekliliğin korunması amacıyla 16 Mayıs 2020 Cumartesi günü saat 10:00-11:30 saatleri arasında on-line eğitim gerçekleşecektir.

Eğitim Bodrum Ticaret Odası ve Mérieux NutriSciences Türkiye işbirliği ile Denetim, Belgelendirme, Eğitim &Danışmanlık Müdürü Halil Temel ve Bodrum Temsilcisi Gıda Mühendisi Reyhan Ünaldı katılımı ile gerçekleşecektir.

Konaklama Tesisleri ve Yeme-İçme Sektörleri'nde görev yapmakta olan tüm meslek sahipleri, her kademedeki yöneticiler, firma temsilcileri ve operasyon temsilcilerinin katılması beklenilen eğitimin içeriği şöyledir;

• COVID-19 Hastalığı Hakkında Bilgilendirme

• Hastalıktan Korunma

• İşletmede Alınması Gereken Önlemler

o Misafir Kabul - Oda Hizmetleri - Gıda Hazırlama ve Sunum alanları

o Kriz Yönetimi

Konaklama ve yeme-içe sektöründe faaliyet gösteren tüm üyelerimizin katılımını önemle rica ederiz.

 

Eğitime katılmak ve  KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ