COVID-19 İLE MÜCADELEDE KONAKLAMA VE YEME İÇME ÜNİTELERİNDE İYİ UYGULAMALAR EĞİTİMİ
Pandemi döneminde “Konaklama Tesisleri ve Yeme İçme Ünitelerinde” kesintiye uğramadan sürekliliğin korunması amacıyla 16 Mayıs 2020 Cumartesi günü saat 10:00-11:30 saatleri arasında on-line eğitim gerçekleşecektir.
Eğitim Bodrum Ticaret Odası ve Mérieux NutriSciences Türkiye işbirliği ile Denetim, Belgelendirme, Eğitim &Danışmanlık Müdürü Halil Temel ve Bodrum Temsilcisi Gıda Mühendisi Reyhan Ünaldı katılımı ile gerçekleşecektir.
Konaklama Tesisleri ve Yeme-İçme Sektörleri'nde görev yapmakta olan tüm meslek sahipleri, her kademedeki yöneticiler, firma temsilcileri ve operasyon temsilcilerinin katılması beklenilen eğitimin içeriği şöyledir;
• COVID-19 Hastalığı Hakkında Bilgilendirme
• Hastalıktan Korunma
• İşletmede Alınması Gereken Önlemler
o Misafir Kabul - Oda Hizmetleri - Gıda Hazırlama ve Sunum alanları
o Kriz Yönetimi
Konaklama ve yeme-içe sektöründe faaliyet gösteren tüm üyelerimizin katılımını önemle rica ederiz.
Eğitime katılmak ve KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ