ZONGULDAK TSO BAŞKANI İLE TİCARETİ YORUMLADIK
26.04.2024 15:11

Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Zonguldaklı İş İnsanı Rasim Cin ile birlikte Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Başkan Kocadon’a 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası sebebiyle Bodrum’da olduklarını aktaran Başkan Demir, Bodrum’da bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

BODTO Başkanı ziyaretlerinden dolayı Başkan Metin Demir’e teşekkür ederek kendisi ile temsil ettikleri bölgenin ticari yapısı hakkında fikir alışverişinde bulundu. Kocadon, “Bodrum’da gelen Oda Başkanlarımız sağ olsunlar bizi ziyaret etmeden buradan ayrılmazlar. Kendileri ile ülkemizin farklı farklı illerinin ticaret hayatı hakkında sohbet etmek bize çok şey katıyor. Böylece Bodrum ile hangi ilimiz arasında ticari iş birliği kurabileceğimizi de görüşmüş oluyoruz.” yorumunda bulundu.

88-014.jpg

Başkan Kocadon ve Başkan Demir yöresel gastronomik ürünleri birbirlerine takdim ederek bu ürünler hakkında bilgi verdi. BODTO Başkanı yöredeki yat imalatı, bağcılık, zeytinyağı ve mandalina üretimine dikkat çekti.