10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
10.01.2020 11:14

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Bodrumlu gazetecilerin, gece gündüz demeden büyük özveriyle çalıştıklarına ve turizm sektörü başta olmak üzere, İlçemizdeki tüm sektörlerin başarıya ulaşmasına katkı sağladıklarına dikkat çeken Mahmut Serdar Kocadon,

“Basın toplumun temel taşlarından biridir. Yaşadığımız bu iletişim çağında da basının bilgi kirliliği yaratmadan halkı tarafsızca bilgilendirmesi gerekir. Şüphesiz ki etik değerlerine bağlı Bodrum basınımız bunu gerçekleştiriyor.” İfadesini kullandı.

Mahmut Serdar Kocadon mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bodrum Ticaret Odası olarak birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz ve zaman zaman basınımızı da bu etkinliklere davet ediyoruz, gerek etkinliklerimize gerekse basın bültenlerimize gösterdikleri ilgi için basın mensuplarına teşekkür ederiz.”

Sadece bugün değil her gün basına, basının haber alma hakkına saygı duyulması gerektiğini vurgulayan Kocadon,

“Bu duygu ve düşüncelerle, çalışan gazetecilerimizin bu güzel gününü tekrar tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”dedi