DOĞA KOLEJİNDEN ÜYELERİMİZE İNDİRİM
01.04.2024 16:05

Bodrum Ticaret Odası ve Bodrum Doğa Koleji arasında 01 Nisan Pazartesi günü indirim protokolü imzalandı. Doğa Koleji Lise Müdürü Hatice Orman, BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’a Odamızın eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederken, Bodrum eğitim-öğretim hayatı hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Yapılan görüşmelerin ardın Bodrum Doğa Kolejinde %25 oranın kurumsal indirimin Bodrum Ticaret Odası üyelerine yönelik uygulanacağı bildirilerek, protokol imzalandı.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon Odamızın eğitim ve öğretime çok önem verdiğini, 2005 yılından bu yana okulların pek çok ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra, başarılı öğrencilere burs imkanlarının sunulduğunu belirterek, üyelerimizin okullarımızdan daha indirimli faydalanmasının etkili olduğunu söyledi ve Bodrum Doğa Kolejine teşekkür etti.