RUSYA-TÜRKİYE İŞ KONSEYİ İŞ VE TANITIM FORUMU
18.08.2022 15:24

Rusya-Türkiye İş Konseyi, Rusya ve Türkiye Yönetim Kurulu Başkanları ve Yardımcıları’nın katılımı ile Rusya pazarında oluşan cazip imkanları, Türk girişimci ve sanayicilerine bu pazarda Rusya-Türkiye İş Konseyi’nin kurumsal yapısı vasıtasıyla nasıl yer alabileceklerinin anlatılacağı bir forum düzenlenecektir.

Rusya-Türkiye İş Konseyi tarafından Odamız işbirliğinde Ege Bölgesi İş ve Tanıtım Forumu 20 Ağustos 2022 Cumartesi günü saat 15:00’te BODTO Konferans Salonunda gerçekleşecektir.

Bu organizasyon Rusya-Türkiye İş Konseyi’nin Sn. Ahmet Palankoyev’e bağlı Türkiye yapılanmasının ilk organizasyonu olmakla birlikte, bundan sonra aylık periyotlarla Türkiye ve Rusya’nın muhtelif bölgelerinde; Bakanlıkların, Belediyelerin, Valiliklerin, Ticaret ve Sanayi Odalarının, iş insanlarının ve sanayicilerin geniş katılımı ile yapılması planlanmaktadır.

Rusya pazarına yönelik çalışmalar yürütmek isteyen üyelerimizin katılımını rica eder, bilgilerinize sunarız.