HURİYE ARAS INTERNATIONAL DENTAL CLINIC’TEN İNDİRİM
06.12.2021 14:55

6 Aralık Pazartesi günü diş hekimi Huriye Aras, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti. Görüşmede BODTO ve Huriye Aras Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında bir indirim protokolüne imza atıldı.

Başkan Kocadon yaptığı açıklamada sağlık alanındaki indirim protokollerine devam ettiklerini duyurarak işbirliği teklifinden dolayı Aras’a teşekkürlerini sundu. “İndirim protokollerimiz Bodrum’daki çeşitli kuruluşların Odamıza gelen talepleri ile şekilleniyor. Özellikle pandemi döneminde hepimizin önceliği sağlık oldu, biz de sağlık alanında üyelerimize özel indirim avantajları sağlamak için elimizden geleni yapıyoruz.” diyen Kocadon,  ilgi gösteren tüm Bodrum işletmelerine teşekkür etti.

Aras, protokol kapsamında BODTO üyelerine ve 1’inci derece yakınlarına indirim avantajı sağlayacaklarını belirterek, “BODTO üyelerine avantaj sağlamaktan dolayı mutluyuz. Üyelere özel muayenelerimiz ücretsiz olup, ortodonti tedavilerinde %10,diğer tüm tedavilerde cari fiyat tarifemiz üzerinden % 15 indirim sağlayacağız.” dedi.