ESNAF VE SANATKARLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ 2021
13.07.2021 13:46

Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2021 yılı Olağan Genel Kurulu 12 Temmuz Pazartesi günü, Delfi Otel’de gerçekleştirildi. Genel Kurul Toplantısına Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Muğla Ticaret İl Müdürü Gülşah Yalçınkaya, Aydın ve Muğla Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif başkanları, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Mumcular Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Gürhan Koca ile birlikte Genel Kurul üyeleri katıldı.

Aydın Muğla İlleri 3. Bölge Kooperatif Birliği Başkanı Necip Saraç başkanlığında gerçekleştirilen Genel Kurula Başkan Erdoğan Başeymez tek liste ile girdi. Başkan Başeymez ortakların tamamının desteğiyle güven tazeledi. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu’na Erdoğan Başeymez başkanlığında Mehmet Kurutaş, Mehmet Aydoğan, Şükrü Gözütok ve Hüseyin Kıvrak seçilirken, Denetim Kuruluna da Deniz Zağlı ve Ali Beşkardeş seçildi.

BODTO Başkanı, yeniden Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı seçilen Erdoğan Başeymez’i tebrik ederek, görevinde başarılar diledi. “Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Odamızın önemli paydaşları arasındadır. Bodrum’daki tüm kurumlar ile uyum içerisinde ortak değerimiz olan Bodrum’un çıkarları doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz.” diyen Kocadon, seçilen yönetim kurulu üyelerini de ayrıca tebrik etti.