Duyuru Arşivi
SAHİBİNDEN.COM'DAN EĞİTİM ALANINDA İŞ BİRLİĞİ
27.05.2021 14:29

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (TOBB ETÜ) ve sahibinden.com ile eğitim alanında yaptıkları iş birliğiyle emlak danışmanları ve ikinci el araç ticareti yapan üyelere verilen hizmetleri bir adım daha öteye taşıdıklarını belirterek, "Pandemi nedeniyle erişemedikleri ve tamamlayamadıkları zorunlu eğitimlerden faydalanmalarını sağlıyoruz." dedi.​

Hisarcıklıoğlu, söz konusu iş birliğinin video konferansla gerçekleştirilen tanıtımında, emlak danışmanlığı ve ikinci el araç ticaretinin, perakende sektörünün can damarı olduğunu dile getirdi.

Ticaret Bakanlığının önce ikinci el araç alım satım ve emlak danışmanlığı sektörlerine ilişkin düzenlemeler yaptığını anımsatan Hisarcıklıoğlu, TOBB olarak bu sektörlerde kaliteyi artırmak, yetkin ve uzman kişilerin yetiştirilmesini sağlamak adına çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Başlatılan eğitimleri "Sahibinden Akademi" üzerinden çevrim içi seminerler şeklinde gerçekleştirdiklerini dile getirerek, "Buraya katılmak isteyen kişilerin www.uzmanlik.com üzerinden form doldurarak Sahibinden Akademide kullanıcı oluşturmaları ve Akademiye online giriş yaparak tercihli eğitim programına kayıt olmaları yeterli olacaktır.

İlgili üyelerimizin bilgisine sunarız.