RUS İŞ İNSANLARIYLA TOPLANTIYA KATILDIK
21.01.2020 14:00

Rusya-Türkiye İş Konseyi Başkanı Ahmet Palankoyev, Yardımcısı Adam Lyanov ve Sport İnvest şirketinin genel müdürü Denis Şafutdinov ve Rusya-Türkiye İş Konseyi Bodrum Resmi Temsilcisi Hakan Cihaner’in katıldığı ziyarette ilk olarak Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Bodrumlu STK ve iş insanlarını ziyaret eden heyet, Bodrum’da yürütmek istedikleri yatırım projelerini görüştü.

Rus iş insanları ile 20 Ocak 2020 Pazartesi günü Bodrum Belediyesi Başkanlık Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda Belediye Başkanı Ahmet Aras, Türkiye Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi ve Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Halil Özyurt, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Bodrum Tanıtma Vakfı Genel Sekreteri Serkan Ceylan, Bodrum Esnaf ve Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Engin Kaplan, , Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç, Bodrum Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Başeymez ve Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı Bodrum ekonomisi ve turizmi ve yatırım olanakları hakkında bilgilendirme yaptı.

Rusya ve Bodrum arasında yapılabilecek ekonomik işbirliği ve temaslar hakkında fikir alışverişinde bulunulmasının ardından Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz ve Bodrum Kalesi ziyaret edildi.