RAMADA RESORT BODRUM’DAN ZİYARET
12.12.2019 16:48

Kısa bir süre önce Ramada Resort Bodrum’un Satış ve Pazarlama departmanında yeni görevlerine başlayan Genco Şekercioğlu ve Mine Erez, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u 11 Aralık 2019 Çarşamba günü makamında ziyaret etti.

Bodrum turizmini geliştirmek adına yapılabileceklerin konuşulduğu toplantıda yeni yıl gecesi için hazırladıkları eğlence programını BODTO Yönetim Kurulu Başkanına sunan Genco Şekercioğlu,  Bodrum turizminin yıl boyunca devam ettirilmesi adına Bodrum Ticaret Odası tarafından atılan adımların hem sektör temsilcileri tarafından hem de Bodrum esnafı tarafından takdirle karşılandığını belirtti.

Yıl boyunca açık kalan otellerin Bodrum ekonomisine olumlu katkısının da ele alındığı görüşme 2020 yılına ilişkin iyi dilek ve temennilerle son buldu.