ANTAKYA TİCARET VE SANAYİ ODASI ZİYARETİ
Değerli Üyelerimiz
05.12.2019 16:39

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık Özel Kalem Müdürü Beyhan Tanir, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Mehmet Saltan ve Baki Bilgili 5 Aralık 2019 Perşembe günü Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç ve Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyesi Toros Demirdöven’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette 4 yöre 1 oda projesi görüşüldü. Şehirlerimizin Turizm potansiyelini arttırmaya yönelik bir takım görüşmeler yapılıp fikir alışverişinde bulunuldu. En kısa sürede Kardeş Oda Protokolünü imzalanması iyi niyeti vurgulanarak iki oda arasında turizm, gastronomi ve benzeri organizasyonların yapılması dile getirildi.