THE BODRUM CUP KAMPANA ÇANI İLE BAŞLADI
22.10.2019 10:58

Bodrum’da bu yıl 31. Kez düzenlenecek olan ve Bodrum Ticaret Odasının da desteklediği The Bodrum Cup Uluslararası Bodrum Kupası Yelkenli Ahşap Yat Yarışları 21 Ekim 2019 Pazartesi günü Mandalin Club’da brifing ve kampana çanının çalınması ile başladı.

Bodrum Cup açılış törenine Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum Deniz Ticaret Odası Başkanı Orhan Dinç, The Bodrum Cup Organizasyon Komitesi Başkanı Süleyman Uysal, yarışların Onursal Başkanı Erman Aras ve çok sayıda deniz sevenler katıldı.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, tüm Bodrum’u Bodrum Cup heyecanının sardığını belirtirken, yıllardır süregelen bu etkinliğin Bodrum ekonomisini de canlandırması nedeniyle çok önemli olduğunu söyledi, tüm yarışçılara başarılar dilerdi.

The Bodrum Cup Uluslararası Bodrum Kupası Yelkenli Ahşap Yat Yarışları 22 Ekim Salı günü başlayarak 26 Ekim Cumartesi günü sona erecektir.

American Hospital The Bodrum Cup kapsamında detaylı bilgilere https://www.bodrumcup.com/ web sitesinden ulaşabilirsiniz.