Duyuru Arşivi
SEAFOOD EXPO EURASIA’DA BALIKÇILIK SEKTÖRÜNE AVANTAJ
28.02.2024 12:11

Seafood Expo yetkililerinin Odamız üyelerine özel sunduğu avantaj hakkındaki fuar yazısı aşağıdadır. Bilgilerinize sunarız:

Türkiye pazarı çok umut verici, ancak ülkenin deniz ürünleri lojistiğindeki giderek artan rolü ülkenin potansiyelini daha genişletiyor ve güçlendiriyor. Dünya genelinde deniz ticaretini olumsuz etkileyen ve artan uluslararası gerilimler ve kısıtlamalar karşısında Türkiye, avantajlı coğrafi konumu, gelişmiş taşımacılık sektörü ve istikrarlı ticaret politikasıyla aksayan tedarik zincirlerini onarabilecek bir ülke haline gelmektedir.

Uluslararası balıkçılık fuarı- SEAFOOD EXPO EURASIA, Türk balıkçılık işleyicileri, tersaneci ve lojistik şirketleri için yeni fırsatlar sunmak amacıyla düzenlenmektedir. Fuar, Türkiye Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü’nün yanı sıra yerel ve uluslararası kurumların desteğiyle düzenlenmektedir.

SEAFOOD EXPO EURASIA fuarın temel ilkeleri sektörün ihtiyacı olan yapısal değişikliklerini ve gerçekleşen süreçlerin derin anlayışını dikkate alarak düzenlenmekte. Fuar, Avrupa, Asya, Afrika ve Latin Amerika’da balıkçılık, su ürünleri yetiştiriciliği, balık işleme, gemi inşa, lojistik ve paketleme sektörlerinde faal gösteren şirketleri bir araya getirecek. TUYAP FUAR VE KONGRE MERKEZİ’nde 3. salonun 10.000 metrekarelik alanı, fuar katılımcılarının sunacak ürün gruplarına göre düzenlenecek ve böylece ziyaretçilerin aradığını bulmaları kolaylaşacak ve fuarın komunikasyon verimliliği artırılacaktır.

İstanbul, yine kıtaları ve tüm dünyayı birleştiren bir köprü görevini görecek. Avrupayla Asya'yı bağlayan tarihi bir köprü konumunda olan İstanbul'da bize katılın. 15-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul TÜYAP FUAR VE KONGRE MERKEZİ’nde düzenlenecek ve küresel iş birliği ile olumlu beklentilerin bir araya geldiği yeni balıkçılık, su ürünleri yetiştiriciliği ve işleme teknolojisi fuarının tarihini kaydedin.

Seafood Expo Eurasia, açık diyaloğu teşvik etmek ve işlerini büyütmek için büyük fırsatlar sunmak amacıyla hem tanınmış sektör liderlerini hem de iddialı yeni isimleri ağırlamaktadır.

Bodrum Ticaret Odası’nın ilgili sektörde faaliyet gösteren üye şirketleri için SEAFOOD EXPO EURASIA fuarına özel katılım şartları ve katılımcı indirimi sunulmaktadır.

Detaylı bilgi için:

Web: www.seafoodexpoeurasia.com