TAMER MANDALİNCİ BODTO HEYETİ İLE BULUŞTU
14.02.2024 12:37

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci 14 Şubat Çarşamba günü Bodrum Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya, Erdem Ağan, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatma Nur Tuncer, Fatih Efe, Gürkan Topan,  Meclis Üyeleri Toros Demirdöven, Abdullah Engin Başol ve 10 Nolu Komite Başkan Yardımcısı Necati Öktem Atıcı ile bir araya gelen Tamer Mandalinci yürütmeyi planladığı projeleri BODTO heyeti ile paylaştı.

Mandalinci, göreve gelmesi durumunda Bodrum’un Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden aldığı payı arttıracaklarına dikkat çekerken su sorununa öncelik vereceklerinin altını çizdi. Bodrum’un ülkemize ekonomik katma değer yaratan en önemli yerlerden biri olduğuna da değinen Mandalinci “Bodrum’a yarattığı bu katma değer doğrultusunda bütçe ayrılmalı.” yorumunda bulundu.

Başkan Kocadon Bodrum’un marka değerine vurgu yaptı

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci’ye ve ekibine ziyaretinden dolayı teşekkür ederken, kendisine seçim sürecinde başarı dileklerinde bulundu. Gençlerin siyasette daha aktif olmaları gerektiğine de vurgu yapan Kocadon, Tamer Mandalinci’nin genç yaşı ile potansiyel barındıran kuvvetli bir aday olduğuna işaret etti.

Bodrum’un marka değerinin son zamanlardaki alt ve üst yapı problemleri sebebiyle zarar gördüğünü hatırlatan BODTO Başkanı bu sorunların çözümüne öncelik verilerek Bodrum’un turizm kenti kalması için çalışılması gerektiği görüşünü paylaştı. Turizmin beraberindeki 58 sektörle de ilişik olduğuna değinen Başkan Kocadon Bodrum’un yatak kapasitesinin de gözden geçirilerek otellere pozitif ayrımcılık yapılması ve yatak kapasitelerinin yükseltilmesi gerektiğinin altını çizdi.

03-007.jpg

Kocadon, Bodrum’da gerek yerel seçimler gerekse BODTO seçimlerinin hep birlik beraberlik içerisinde geçtiğini hatırlatarak “Önümüzdeki yerel seçimlerin Bodrum’a yakışır şekilde kavgasız gürültüsüz Türkiye’ye örnek olacak şekilde geçmesini diliyorum.” dedi.

BODTO Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum’un ticari yapısını geliştirmek için yapılabilecekler, deniz suyu arıtma tesislerinin ekolojik etkileri, kıyı kullanımı, inşaat ve imar problemi, üst yapıdaki düzensizlik ve görüntü kirliliği, bina cephelerinin kötü görünümü, Bodrum’daki hızlı göç sorunu, turizmdeki çeşitliliği arttırmak için yapılabilecekler, şehir estetiği gibi konularda Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci’ye görüşlerini bildirdi.