İMEAK DTO FETHİYE ŞUBESİ YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞI
08.05.2023 13:21

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi Yeni Hizmet Binası, 6 Mayıs 2023 Cumartesi günü, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran’ın katılımıyla düzenlenen törenle açıldı. Törende BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon da hazır bulundu

Törene, İMEAK DTO Meclis Başkanı Başaran Bayrak, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Göcek Liman Başkanı Mustafa Ergüven, Fethiye Liman Başkanı Abdurrahman Kara, Fethiye TSO Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Adnan Naiboğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Taylan Kalkavan, Burak Akartaş, Orhan Gülcek, Meclis Üyeleri Itır İpekel Tsiropoulos, Kenan Türkantos, Bilgehan Bayramoğlu, Cihat Yavuz Güler ile Antalya Şube Başkanı Ahmet Çetin, Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç, Marmaris Şube Başkanı Halil Bağlı, Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Oğuz Ünlüer ile Üyeler katıldı.

Tamer Kıran törende yaptığı konuşmada, yeni hizmet binasının hayırlı olması temennisinde bulunarak, binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Fethiye Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İlkay Tugay, davetlilere yeni binayı gezdirerek bilgi verdi. Törenin ardından Tamer Kıran, Meclis Salonu’nda Oda üyeleri ile bir araya gelerek toplantı yaptı.