PARTİLERDEN ODAMIZA ZİYARETLER SÜRÜYOR
04.05.2023 13:53

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla 4. Sıra Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra beraberlerindeki parti il ve ilçe teşkilatı ile birlikte Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı’nın da yer aldığı ziyarette CHP heyeti seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek Muğla ve Bodrum özelindeki sorunlar için de Başkan Kocadon ile istişare ettiler.

17-009.jpg

BODTO Başkanı Bodrum’un ticari sorunlarını yorumlarken Bodrum’daki tüccar göçü karşısında bir çalışma yapılması gerektiğine dikkat çekti. Başkan Kocadon seçim sürecinin huzurlu, güvenli ve adil geçmesini dilerken partilere çalışmalarında başarılar diledi.