TÜRKİYE DAĞCILIK FEDERASYONUNDAN TEŞEKKÜR
02.05.2023 13:28

Geçtiğimiz yıl ilk kez Türkiye Dağcılık Federasyonun ulusal faaliyet takvimine aldığı Bodrum Leleg Yolu yürüyüşü, bu yıl da ülke genelinden gelen sporcuların katılımı ile 28-30 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleşti.

Türkiye Dağcılık Federasyon Başkanı Prof.Dr.Ersan Başar’ın da katılımıyla Turgutreis-Meteor Çukur, Dağbelen-Büyük Gölet ve Büyük Gölet-Gebe Kilise’den oluşan 26,5 km’lik güzergah yaklaşık 25 sporcunun katılımı ile son buldu.

Türkiye Dağcılık Federasyonu İl Temsilcisi Yusuf Taş 02 Mayıs Salı günü BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret ederek, düzenlenen etkinliğe verilen desteklerden dolayı Federasyon Başkanı adına teşekkür plaketini sundu.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon yaptığı açıklamada “Dağbelen etabını yürüyen Bodrum Kaymakamımız Bilgehan Bayar’da etkinliğe destek verdi. Bodrum Leleg Yolunu yürüyen sporculara destek sağlayan Odamız, Bodrum Leleg Yolunun tanıtımı ile daha çok kişiye ulaşarak, Bodrum’un doğa ve tarihi mirasının spor turizmi ile desteklenmesine olan katkılarını sürdürecektir.” Diyerek Cumhuriyetin 100.yılına yakışan bir yürüyüş etkinliğin Ekim ayında Bodrum Leleg Yolunda organize edileceğinin de müjdesini verdi.