SGK BODRUM İLÇE MÜDÜRÜNÜ ZİYARET ETTİK
27.03.2023 15:18

Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Nur Tuncer 27 Mart Pazartesi günü SGK Bodrum İlçe Müdürü Emine Hanzat Bozat’ı ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Odamızı ziyaret eden SGK Bodrum İlçe Müdürü Emine Hanzat Bozat’a iade-i ziyarette bulunarak yeni görevinde başarılar dilediklerini belirten BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum’un artan istihdam kapasitesi ile üyelerimizin sosyal güvenlik kurumu desteklerinden beklentilerini ve yeni yapılandırma ile güncel konuları görüşerek değerlendirdiklerini söyleyerek, BODTO’nun her türlü ortak çalışmada hazır olduğunu ilettiklerini söyledi.