BODRUM CUMHURİYET BAŞSAVCISI ODAMIZI ZİYARET ETTİ
22.09.2022 12:59

Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Dalak, Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette BODTO Genel Sekreteri Prof. Dr. Fuat Önder de hazır bulundu.

Başsavcı Hasan  Dalak, BODTO yönetiminin kendisini ziyaret etmesinin ardından iade-i ziyarette bulunduğunu belirtirken Bodrum Ticaret Odası çalışmaları hakkında bilgi aldı. Oda’da yer alan Arabuluculuk ofislerini inceleyen Başsavcı Dalak, BODTO yönetimini Arabuluculuk konusuna gösterdiği ilgi nedeniyle tebrik etti.

74-006.jpg

Başkan Ersan ve Başkan Kocadon Arabuluculuk ofisini açan ilk Odalardan olduklarını belirtirken, TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi kapsamında Odada 3 ofis hazırlandığını belirtti. BODTO Yönetimi Arabuluculukta sorun teşkil eden konulardan birinin uygun mekan sağlanması olduğunu ve bu sorunu Bodrum özelinde çözebilmek için 2019 yılında Odanın yeni hizmet binasında ofis kurduklarına dikkat çekti.

Başkan Kocadon, “Özellikle üyelerimizin ticari uyuşmazlıklarını çözmek için bu atılımı yaptık. 2019 yılından bu yana Arabuluculuk ofisimizde 144 görüşme sağlanmıştır. Bu Bodrum’a sunduğumuz önemli bir hizmettir.” derken yakın zamanda TOBB UYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi ofislerinin de açılması ile bu konuda hizmet alanını genişleteceklerini duyurdu.