İYİ PARTİ BAŞKAN ADAYINDAN ZİYARET
21.03.2024 15:00

İyi Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Raşit Emir Süer, Partinin İlçe Başkanı Murat Ogün Yıldız ile birlikte Bodrum Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

79-010.jpg

Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Nur Tuncer ve Genel Sekreter Yardımcısı Nigar Başkaya’nın ağırladığı Başkan Adayı Süer seçim çalışmaları hakkında BODTO heyetine paylaşımlarda bulundu.

Başkan Ersan ziyaretlerinden dolayı Raşit Emir Süer ve beraberindeki İyi Parti heyetine teşekkür ederken “Bodrum Ticaret Odası olarak yerel seçimimizin birlik, beraberlik ve saygı çerçevesinde geçmesini umuyoruz. Bodrum’un kronikleşmiş sorunlarını çözmek için biz BODTO olarak her zaman her türlü katkıyı vermeye hazırız. Adayların hepsine çıktıkları yolda başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.