KOSLU TURİZMCİLERDEN İŞ BİRLİĞİ ÇAĞRISI
05.04.2024 14:44

Yunanistan’ın Kos adasından Bodrum’a gelen turizmciler acentelere ve otelcilere tanıtım yaptı. Koia Otel Genel Müdürü Aris Markou, Operasyon Müdürü Theofilos Epsimos, Genel Koordinatör Sofou Era ve Tanıtım Sorumlusu Sami Payzanoğlu’ndan oluşan turizm ekibi Bodrum ve Kos arasındaki dostluğa işaret ederek Türkleri Kos’ta ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler.

015-010.jpg

5 Nisan Cuma günü Bodrum Ticaret Odası’nda gerçekleşen toplantıya BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz, TÜRSAB Bodrum BTK Başkanı Mustafa Demir, Bodrumlu turizmciler ve basın mensupları katıldı.

016-007.jpg

Müdür Markoi sunumunda Yunanistan’daki tatil anlayışı ile ilgili bilgiler aktarırken Bodrumlu acentelere ve otelcilere de iş birliği çağrısı yaptı.