KOS’TAKİ KOIA OTELDEN ÜYELERİMİZE İNDİRİM
24.04.2024 10:29

Yunanistan’ın Kos adasında bulunan Koia Otel’in Genel Müdürü Aris Markou, Operasyon Müdürü Theofilos Epsimos, Genel Koordinatörü Sofou Era ve Tanıtım Sorumlusu Sami Payzanoğlu’ndan oluşan turizm ekibi Bodrum Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Bodrum ve Kos arasındaki turistik hareketliliğe dikkat çeken otel yöneticileri Bodrum Ticaret Odası üyelerine özel indirim avantajı sunacaklarını belirtti.

Bodrum Ticaret Odası’nı ziyaret eden Koia Otel yöneticileri BODTO üyelerine 2024 yaz sezonu boyunca, indirimli fiyatları üzerinden %15 ile %45 arasında indirim sağlayacaklarını açıkladı. BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ile indirim protokolü imzalayan Genel Müdür Aris Markou kalış süresi ve oda tipine göre indirim oranlarının değişeceğini ve min. %15 ile max. %45 arasında indirim imkanı sunacaklarını söyledi.  Bodrumluları Kos’ta ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade eden Müdür Markou “İlgilenen misafirlerimiz web sitemize giriş yaparak (www.koiaresort.com) voucher kutucuğuna BODTO yazarak indirimden faydalanabilirler. BODTO üyelerine ayrıca otelimizdeki Hippocrates Club’da da %10 indirim sağlayacağız.” dedi.

016-008.jpg

Başkan Kocadon, Koia otel yöneticilerinin kendilerini ziyaret ederek indirim sağlamak istediklerini belirtirken, “Odamıza gösterdikleri ilgiden dolayı Müdür Markou ve ekibine teşekkür ederim. Bodrum ve Kos geçmiş yıllardan beri ticari ve turistik hareketliliğe sahip iki yaka olmuştur. Kos’ta konaklayacak üyelerimize bir avantaj sağlayabilirsek ne mutlu bizlere.” dedi. Başkan Kocadon otel girişinde üyelerin muhakkak üye kartı veya faaliyet raporu ibraz etmesi gerektiğini hatırlattı.

015-011.jpg

Koia Otel Rezervasyon Departmanı:

+30 22420 20700

www.koiaresort.com