HÜKÜMLÜLER İÇİN PROJE GÖRÜŞÜLDÜ
05.03.2024 13:05

Bodrum S Tipi Cezaevi Müdür Yardımcısı Ömer Özcan 5 Mart Salı günü Bodrum Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Erdem Ağan’ı ziyaret etti. BESIAD Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Balcı ve Öğretmen Sadık Kılınç ile Süleyman Ünal’ın da yer aldığı görüşmede hükümlülerin ticari yaşama katkı vermelerini hedefleyen bir proje görüşüldü.

Başkan Yardımcısı Erdem Ağan, Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Koruma Kurulu toplantısında hükümlülerin nasıl ticari hayata fayda sağlayabileceklerini görüştüklerini ifade ederken konuyla ilgili her türlü katkı vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Başkan Yardımcısı Ağan konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Günümüzde ticari yaşamın önemli bir çarkı olan sanayide istihdam konusunda büyük zorluklar yaşanıyor. Bu alanda çalışan bulmak zor olduğu kadar bu çalışanlara yetkinlik kazandırmakta zor. Bu sebeple biz de Koruma Kurulu toplantımızda bu konu gündeme gelince neden hükümlülere mesleki eğitim sağlamıyoruz diye düşündük ve bir proje geliştirmeye karar verdik. Bodrum Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Koruma Kurulu Üyelerine ve eğitmenlerimize konuya duyarlılıklarından ötürü çok teşekkür ederim.”

Müdür Yardımcısı Özcan da katkılarından dolayı Bodrum Ticaret Odası’na teşekkür ederken, Bodrum’daki tüm kurumların işbirliği ve desteği ile bu projeyi hayata geçireceklerinin altını çizdi.