KADIN-GENÇ GİRİŞİMCİLER İL KURULLARI MÜRAACATLARI ALINMAYA BAŞLANDI
18.08.2023 14:00

TOBB KADIN-GENÇ GİRİŞİMCİLER SEÇİMİ

TOBB nezdinde ve illerde kurulan icra komiteleri ile kadın ve genç girişimcilerin etkin olması amacıyla yürütülen çalışmalara katılmak isteyen üyelerimiz için seçme ve seçilme süreci takvimi ilan edildi.

Kadın ve Genç Girişimciler İl Kurulları için başvurular 3 Temmuz – 08 Eylül 2023 tarihleri arasında https://girisimcilik.tobb.org.tr/ web sayfası üzerinden e-devlet şifresi ile şahsen yapılacaktır.

İlgili Oda ve Borsanın yönetim kurulu tarafından onaylanan üyelik başvuruları, 22 Eylül 2023 tarihine kadar TOBB Girişimcilik Bilgi Sistemi’ne yüklenecek. İcra Komitesi seçimleri ise 19 Ekim 2023 Perşembe günü 10:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

TOBB İl Kadın ve İl Genç Girişimciler Kurullarına üye olacak girişimcilerin, ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekmekte olup, ayrıca o ilde bulunan bir fakülte, yüksekokul ya da enstitüde görev yapan akademisyenler ve girişimcilik konusunda çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri ile birlikte toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de belirlenen kontenjan ölçüsünde kurul üyesi olabilirler.

Bölgemizde kadın ve gençlerin ticari hayatta daha etkin rol almalarının desteklenmesi amacıyla Bodrum Ticaret Odası üyesi kadın ve genç girişimcilerimizi başvuru yapmalarının önemli olduğunu belirtir, bilgilerinize sunarız.