MAHMUT SERDAR KOCADON YENİDEN TOBB TİCARET ODALARI KONSEY ÜYESİ
16.05.2018 14:02

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 74. Genel Kuruluna seçimler damga vurdu. Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar M. Rifat Hisarcıklıoğlu seçilirken aynı gün TOBB Ticaret Odaları Konsey Üyelerinin de seçimi gerçekleşti.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, 15 Mayıs Salı günü gerçekleşen seçimle tekrar TOBB Konsey üyesi oldu. Yeni dönemde de Konsey Üyesi seçildiği için onur duyduğunu belirten BODTO Başkanı duygu ve düşüncelerini şöyle aktardı: “Bodrum-Ankara arasında köprü kurarak ilçemizin ve üyelerimizin sorunlarını karar vericilere aktarmak Odamızın en temel görevleri arasında. Biz de yıllardır bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Yeni dönemde hem TOBB Yönetim Kurulumuza hem de Konseyimize iyi çalışmalar diliyorum. Hep birlikte yenilikçi çalışmalarla ülkemizi daha iyi bir yere taşıyacağımıza inanıyorum”.