BANKALARLA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
04.04.2018 17:08

Bodrum Ticaret Odamız üyelerinin ticari hayatlarının sağlıklı yürümesi için Bankalarla görüşmelerini sürdürüyor.

04 Nisan 2018 Çarşamba günü Denizbank Ege Bölge Müdürü Semih Şenbakar, Ege Bölge Satış Müdürü Serkan Karan ve Ortakent Şube Müdürü Funda Yoran Odamızı ziyaret etti.

BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Güneri'nin katıldığı görüşmede başta nefes kredileri olmak üzere, bodrumlu işletmelerimizin 2018 yılı beklentileri değerlendirildi.

Ziyaret sırasında konuyu değerlendiren Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon, “ Bodrum her yıl turizm beklentilerini yükselten bir ekonomi için çalışmaktadır. Bu çerçevede Bankalarımızın işletmelerimize sağladığı kredi olanakları daha kaliteli ve yenilikçi hizmet sunması destekleniyor. Bu yıl da üyelerimizin başta nefes kredisi ile ticari hayatlarına olumlu katkılar sağlanmasını bekliyoruz.”dedi.

Ziyaret ekonominin değerlendirilmesi ve ortak çalışmaların görüşülmesi ile son buldu.