BODTO BAŞKANI AİLE KURUMUNA DİKKAT ÇEKTİ
06.10.2017 10:45

Bodrum Küçük Şeyler Anaokulu Kurucularından eğitim uzmanı Erhan Nasırlı başarılı 3 öğrenciyle birlikte 5 Ekim Perşembe günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon'u makamında ziyaret etti. Anaokulunun uzman çocuk psikoloğu Özüm Baykaş ve çocuk gelişim uzmanı Hatice Öztürk'ün de katıldığı ziyarette Finlandiya eğitim sistemi hakkında bilgiler paylaşılarak model alınabilecek konular tartışıldı. Minik öğrencilerin Odaya kendi yaptıkları mavi renkli bir tablo hediye etmesi görüşmeye neşe kattı.

Eğitimin her şeyin temeli olduğuna dikkat çeken BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “İyi ticaret insanları yetiştirmek istiyorsak öncelikle eğitime önem vermemiz gerekiyor. Sadece okul eğitiminden bahsetmiyorum, evdeki eğitim de çok önemli. Aile kurumu iyi olacak ki o evlerden ticari hayatta önünü görebilen, risk alabilen, sorun çözebilen yöneticiler çıkacak.” dedi. Başkan Kocadon'un sözlerine katıldığını belirten eğitim Uzmanı Erhan Nasırlı ise, “Ülkemizin geleceği çocuklarımızın avuçları içinde, onlara gereken değeri ve emeği verince hem o çocukları hem de ülkenin geleceğini garanti etmiş olacağız.” dedi. Nasırlı, minik öğrencilerin sokak hayvanlarına karşı gösterdikleri duyarlılığa da dikkat çekerken, öğrencilerin kendi elleriyle sokak köpeklerine su ve yiyecek kabı yaptıklarını belirtti.