NİSAN AYI MECLİS TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK
28.04.2017 10:30

T.C. Bodrum Ticaret Odası her ay Meclis Toplantılarında Oda faaliyetlerinin değerlendirmenin yanı sıra Üye taleplerini görüşmekte, toplumsal fayda getirebilecek konular üzerinde durmaktadır.

27 Nisan Perşembe günü, Meclis Başkanı İlhan Ersan'ın başkanlığında toplanan Nisan ayı olağan Meclisinde, Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Eyinç, aylık faaliyetler ve yeni hizmet binası hakkında bilgi verirken, yakında binanın tamamen biteceğine işaret etti.

2017 Mart ayı Mizanının oy birliği ile kabul edildiği toplantı, yaz dönemi hakkında yapılan değerlendirmelerle son buldu. Bodrum'a gelen yabancı uyruklu ziyaretçilerin karşılaştıkları döviz sorununa dikkat çekildi; bankalara giderek döviz bozdurmak isteyen turistlerden TC kimlik numarası ve vergi numarası istenmesinin turistleri zor durumda bıraktığı tartışılırken, BODTO Meclisi bu konunun daha detaylı araştırılmasına ve sonuçlara göre gerekli görüşmelerin yapılmasına karar verdi.