BODTO’YA ZİYARETLER SÜRÜYOR
24.03.2017 14:58

Bodrum'da faaliyet gösteren ve Bodrum Ticaret Odası üyesi olan Küçük Şeyler Anaokulu Müdür ve öğretmenleri Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon'u makamında ziyaret etti.

24 Mart 2017 Cuma günü gerçekleşen ziyarette Okul Müdürü Erhan Nasılı, öğretmenleri Hatice Öztürk ve Selda Çakır,  öğrencilerin yaptığı çalışmalardan hediye ederken, okul öncesi eğitimin önemini vurguladılar. Firma olarak BODTO tarafından yürütülen eğitim çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirtirken, görüşme sonrasında Bodrum Ticaret Odası ile işbirliğinde eğitim çalışmaları yürütülmesi görüşüldü.

Öte yandan JCI Bodrum Genç Liderler Derneği üyeleri, 31 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek  Bodrum Genç Liderler Zirvesi öncesinde BODTO'yu ziyaret etti.

Zirve hakkında bilgi veren JCI geçmiş dönem başkanı Şerife Yasemin Öz, dönem başkanı Alper Oymak, sayman üye Ali Mutlu Köse, BODTO'ya genç girişimcilere verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

İyi dilek ve temennilerle ziyaretler son buldu.