KIYAS ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
24.10.2016 13:03

Bodrum Ticaret Odası, stratejik plan hedefleri doğrultusunda, akreditasyon gerekleri kapsamında, üyelerine daha uygulanabilir hizmeti sunmak için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, 21 Ekim 2016 Cuma günü BODTO Ticaret Sicil Müdür Yardımcısı Zehra Gümüş ve Ticaret Birim Personeli Tolga Can Ataş ile Oda Sicil Birim Yöneticisi Zafer Tosun, sicil işlemlerinin kıyaslanması konusunda MUTSO'yu ziyaret etti.

Her iki odanın ticaret sicil ve oda sicil işlemleri konusundaki iş akışları ve uygulamaları yerinde ve dosyalar üzerinden incelenirken, her iki kurumun personelleri de birbirini yakından tanıma fırsatı buldu.

MUTSO Genel Sekreteri Mehmet Çüçen ile yapılan görüşme sonrasında BODTO heyeti MUTSO Sicil personelleri ile tanışarak, çalışma ortamlarını inceledi.

Bodrum Ticaret Odası ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası arasındaki iyi ilişkiler iyi uygulamaların ortaya çıkarılarak, üyelere sunulması kapsamında önemli bir çalışma olarak raporlandı.

Bodrum Ticaret odası kıyas çalışmaları Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile projeler, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile sicil işlemleri uygulamaları ile sürerken, ileriki dönem de de Aydın Ticaret Odası ise “kalite ve yönetim sistemleri” ile devam edecektir.