Duyuru Arşivi
BODTO AİLESİ GELENEKSEL YENİ YIL YEMEĞİNDE BULUŞTU
31.12.2015 09:21

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) 2005 yılından bu yana düzenlediği Komite Üyeleri Geleneksel Yeni Yıl Yemeği'ni 29 Aralık 2015 Salı günü komite, meclis ve yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi.

BODTO'nun 10 meslek komitesinde görev alan 70 meslek komitesi üyesinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte konuşan BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, 2015 yılını geride bırakırken, gerek sosyal gerekse ekonomik anlamda birçok konunun gündeminde geçtiğini belirtirken, hiçbir zaman umudu kaybetmeden 2016 yılı için daha mutlu, daha refah ve daha barış dolu bir yıl temennisinde bulundu.

Ardından söz alan BODTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut S. Kocadon “Biz 70 kişilik bir aileyiz. 2016 yılı için belirsizlik ve umutsuzluk içinde olmamalıyız, bu nedenle de daha çok çalışmalıyız. 2016 yılı hem Odamız hem Bodrum hem de ülkemiz açısından önemli bir yıl olacak. Hep birlikte çalışarak  daha güzel ve verimli çalışmalara imza atmalıyız” diyerek, tüm BODTO ailesinin yeni yılını kutladı.

Gece güzel anların ve paylaşımların yaşanmasıyla son buldu.