Duyuru Arşivi
IFAT 2016 Fuarı Duyurusu
07.05.2015 14:25
İstanbul Ticaret Odası'ndan gelen yazıda, T.C. Ekonomi Bakanlığı'nın verdiği görev ve yetkiye istinaden, Almanya'nın Münih şehrinde 30 Mayıs – 3 Haziran 2016 tarihleri arasında IFAT 2016 Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı Türkiye Milli Katılım organizasyonu İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleşecektir. İki yılda bir düzenlenen dünyanın en büyük Atık Su, Su Arıtma Sistemleri, Katı Atık, Geri Dönüşüm ve Çevre Teknolojileri fuarı katılım bedeli; yer tahsisi, nakliye ve gümrük işlemleri, stand inşaatı, fuar resmi kataloğunda ve milli katılım kataloğunda yer alma, fuar süresince internet ve ikram hizmeti, ofis araçlarından faydalanma imkanı (fotokopi, tarayıcı, faks vb.) devlet teşvik başvuru ücreti ve teşvik işlemlerinin takibi dahil 550 Euro/m2, nakliye gümrük işlemleri hariç 510 Euro/m2 olarak belirtilmiştir. Yazıda; alınan fuar TC. Ekonomi Bakanlığı Prestijli fuarlar listesinde yer almakta olup, bu kapsamda fuar katılım bedelinin %50'si 50.000 ABD Dolarına kadar, ayrıca firma temsilcisi 5 kişinin gidiş-dönüş ekonomi sınıfı ulaşım masraflarının %50'sinin desteklendiği belirtilmiştir. IFAT 2016 Fuarı Türkiye Milli Katılımı Duyurusu Ekte 'dir.