Duyuru Arşivi
Üyelik Askıya Alma
5174 sayılı Kanunun 10.maddesi ikinci fıkrası (İçinde bulunulan yıldan önceki iki yıldan itibaren adresleri ve durumları tesbit edilemeyenler ile bu süre zarfında aidat ödemeyen üyelerin isimleri,
15.01.2015 16:23
Oda Yönetim Kurulu kararı ile meslek grupları ve seçmen listelerinden silinir; durdurulur) gereğince OCAK 2015 ayı içerisinde, içinde bulunulan yıldan önceki iki yıldan (2013-2014) itibaren adresleri ve durumları tespit edilemeyenler ile bu süre zarfında aidat ödemeyen üyelerin isimleri, meslek grupları listelerinden silinecektir.

Üyelik kaydı askıya alınan üyelerin adres ve durumları hakkında Odamıza başvurması ve/ veya geçmiş dönem aidat borçları ödedikleri takdirde tekrar meslek grubu ve seçmen listelerine yeniden kaydedilmektedir.

Ocak 2011- 2012 arasında askıya alınan ve bugüne kadar durumlarını bildirmeyen, aidat borçlarını ödemeyen üyelerimizin Oda sicil kayıt silme işlemleri Ocak 2015 ayında yapılacaktır. Oda Yönetim Kurulunun teklifi, Oda Meclisinin kararı ile Oda kaydı kapatılarak Ticaret Sicil kaydının re'sen silinmesi için ihbarda bulunulacaktır.

Üyelerimiz www.bodto.org.tr web sitemizde Üye Bilgi Sorgulama ekranını tıkladıkları takdirde Üye Sicil No, Ticaret Sicil No, Vergi No ve Nace Faaliyet kodunu girerek internet üzerinden üye bilgileri ile aidat bilgilerini görebilmektedir. Odamıza gelmeden de bu bilgilere ulaşabilmektesiniz.

Bu duyuru Sicil kayıtlarının güncellenmesi ile ilgili işlem sonucunda üyelerimizin herhangi bir hak kaybına uğramaması açısından yayınlanmış olup tüm üyelerimizin Oda kayıtlarının güncelliği konusunda titiz davranarak adres ve durumlarını bildirmeye veya Oda aidat borçlarını ödemeye davet ederiz.

Bir telefonla yanınızdayız Tel:316 14 12
Aidat borcunu ödemek isteyen ancak zamansızlıktan yakınan üyelerimiz için Bodrum Ticaret Odası hizmeti ayağınıza getiriyor. Bunun için bir telefon yeterli.Görevli arkadaşlarımız aynı gün içerisinde ister nakit ister kredi kartı ile ödemelerinizi işyerinizde anında tahsil edip makbuzunuzu size takdim edecek.
Aidat Boçlarına kredi kartı ile taksitlendirme kolaylığı

Odamız Bankalarla protokol imzalayarak üyelerimizin gecikmiş aidatlarını 4-6-9 taksite bölerek kredi kartıyla ödeme imkanı sağlamıştır.
(Garanti Bonus-Finansbank Card Finans-Yapı Kredi World)