BODTO’dan İhtiyaç Sahiplerine Gıda Yardımı
Bodrum Ticaret Odası ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin işbirliğinde her yıl dağıtılan Ramazan ayı Gıda Paketleri
21.07.2014 09:26
bu yıl da Bodrum merkez, mahalle ve köylerinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere dağıttı.

Bodrum yarımadasında ihtiyaç sahiplerinin belirlenmesinin ardından BODTO tarafından hazırlanan gıda paketleri Bodrum Belediyesi ve BODTO aracılığıyla dağıtıldı. BODTO'nun bağlı bulunduğu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği adına 700, BODTO adına da 300 adet hazırlatılan paketler ile toplam 1000 adet gıda yardımı yapıldı.

Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar KOCADON konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin de yardımıyla, yardıma ihtiyacı olan ailelerimize gıda yardımında bulunuyoruz. Bu sene 1000 aileye yardım paketi dağıttık. Amacımız bu rakamı seneye daha da artırmak” dedi.