Hedef İtalya Toplantısı
DEİK’ten alınan yazıda, DEİK/Türk-İtalyan İş Konseyi, İtalya Büyükelçiliği ve İtalya Yatırım Ajansı Invitalia işbirliğinde,
09.04.2014 09:55
İtalya'ya yönelik yabancı yatırımları teşvik etmeye yönelik bazı uygulama ve tedbirleri içeren “Destinazione Italia” projesi kapsamında somut yatırım ve işbirliği olanaklarının anlatılacağı “Hedef İtalya-İtalya'ya Yatırım” toplantısının, 16 Nisan 2014 tarihinde 09:00-12:00 saatleri arasında Venedik Sarayı, Beyoğlu İstanbul'da düzenleneceği ifade edilmektedir.

Yazıda devamla, anılan toplantıya İtalya Ekonomik Kalkınma Bakan Yardımcısı Sayın Carlo Calenda'nın katılımının öngörüldüğü, toplam değeri 100 milyon Euro'nun üzerindeki turizm, tarım, yenilenebilir enerji, ilaç-medikal sanayi, ICT, mücevher 8 kuyumculuk, gayrimenkul, inşaat, gemicilik, gıda, tekstil, havalimanı işletmeciliği sektörlerinde İtalya'daki yatırım fırsatları, somut işbirliği olanakları ve satışa çıkarılan şirketler hakkında detaylı bilgi paylaşılacağı belirtilmektedir.

Toplantının taslak programı ve İtalya'daki yatırım fırsatlarına ilişkin firma listesine TOBB web sitesinde (www.tobb.org.tr) “Hizmetler” başlığı altındaki “Uluslararası İş İmkanları/Yurtiçi Etkinlikler” bölümünden ulaşılabilmektedir.

İkili görüşme yapmak isteyen katılımcıların formda bu hususu belirtmeleri ve katılım teyitlerini en geç 11 Nisan 2014 Cuma gününe kadar DEİK'e (Neslihan Kilit, e-mail: nkilit@deik.org.tr, tel: 0212 339 50 17) ve/veya İtalyan Büyükelçiliği'ne (e-mail: commerciale.ambankara@esteri.it ; tel: 0312 457 42 75) iletilmesi gerekmektedir.

Üyelerimize duyurulur.