BEACHGOIN PLATFORMU TANITIM YAPACAK
06.05.2024 13:49

BeachGoin.com konaklama-dışı Booking & Üyelik Platformu Kurucusu Furkan Öcal, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

7 Mayıs Salı günü Bodrum Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşecek tanıtım toplantısına Başkan Kocadon’u davet eden Öcal, BeachGoin platformu hakkında otel, resort ve bağımsız beach işletmelerinin ilgili yöneticilerine bilgi vereceklerini belirtti. 2023 yılında BODTO üyesi olduğunu belirten Öcal, online rezervasyon hizmetini plajlar ile buluştuklarını açıklarken, “Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek online beach rezervasyonu ve yenilikçi üyelik modelleri sağlıyoruz. Bunu yaparken de misafir memnuniyetini ön planda tutuyoruz. İlgili tüm otel ve beach yöneticilerini 7 Mayıs Salı günü sunumumuza bekliyoruz.” dedi.

019-003.jpg

Başkan Kocadon genç girişimci üyelerin Oda ile iletişime geçmelerinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtirken, “Büyük şehirlerde elde ettikleri iş deneyimini ve birikimi Bodrum’da iş modellerine dönüştüren üyelerimiz bölgemizin ticaretine katkı sunuyor. Bu açıdan her işletme belli bir kalite çizgisinde olarak bölgemizi geliştirmeli ve bunu yaparken de Bodrum’un değerlerine sahip çıkmalıdır.” dedi. Girişimci Furkan Öcal’a çalışmalarında başarılar dileyen Kocadon, turizmde dijitalleşmeyi çok önemsediklerini söyledi.

BeachGoin platformunun Tanıtım Toplantısı ve Kokteyli:

Tarih: 7 Mayıs Salı, 16:30

Yer: BODTO Konferans Salonu