BİNBAŞI KURGAN’DAN NEZAKET ZİYARETİ
22.02.2024 09:51

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Kurgan Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamlarında ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Erdem Ağan, İbrahim Akkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Fatma Nur Tuncer, Gürkan Topan, Atilla Serttaş, Meclis Üyesi Toros Demirdöven ve 5 Nolu Konaklama Komite Başkanı Yasemin Akpınar’ın da yer aldığı ziyarette turizmde güvenlik konusu hakkında istişare edildi.

Binbaşı Kurgan nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade ederken misafirperverliklerinden ve işbirlikçi yaklaşımlarından dolayı BODTO heyetine teşekkür etti.

BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon güvenlik konusunun turizmde olmazsa olmazlar arasında olduğuna dikkat çekerken Bodrum Ticaret Odası olarak güvenlik konusunda her zaman her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.