Duyuru Arşivi
ÇYDD BODTO’DA SERGİ AÇTI
12.12.2023 12:55

ÇYDD'den burs alan 13 Bodrum MSKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisi Bodrum Ticaret Odası Fuaye Alanında sergi açtı. Öğrencilerin yağlı boya tablolarının ve film afişi konseptli çalışmalarının yer aldığı sergi büyük beğeni topladı.

Bodrum protokol üyeleri ile Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyelerinin, ÇYDD Bodrum Şubesi Yöneticilerinin, ÇYDD üyelerinin, destekçilerinin ve öğrencilerin ailelerinin katıldığı serginin açılışının ardından Bodrum Ticaret Odası'nın toplantı salonunda öğrenciler şiir dinletileri ve çeşitli gösteriler sundu.

025.jpg

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şube Başkanı Meltem Ulusoy Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı bir sergiyle Türkan Saylan’ı andıklarını dile getirdi ve Bodrum Ticaret Odası'na sergiye katkıları için teşekkürlerini sundu.

026.jpg

Ulusoy açılış konuşmasında şunları söyledi: "Afişlerimizde görüldüğü gibi temamız Türkan Saylan'ın ışığında. Türkan Saylan'ın ışığı bir kez daha bizi dostlarımız ve öğrencilerimizle bir araya getirdi. ÇYDD Bodrum Şubesi olarak kapımızı her zaman çağdaş dostlarımıza açıktır. Hep birlikte yol yürümek isteyen arkadaşlarımızı şubemize bekliyoruz."

Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencilerinin hazırladığı eserlerden oluşan sergi, 17 Aralık’a kadar Bodrum Ticaret Odası sergi salonunda ziyaret edilebilecek.

027.jpg