2. POLONYA-TÜRK İŞ FORUMU "AKILLI ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ"

Polonya Cumhuriyeti'nin İstanbul Başkonsolosluğu, Polonya'nın Ankara Büyükelçiliği ve Polonya Yatırım ve Ticaret Ajansı işbirliğiyle sizi 2. Polonya-Türk İş Forumu "Akıllı Şehir Teknolojileri"ne katılmaya içtenlikle davet ediyor.

Konferansın ana konusu akıllı şehirler alanında Polonya-Türk teknolojik alışverişi olacak. Kentsel alanların sürekli büyümesi yerel yönetimler, ekonomik kuruluşlar, şirketler ve bölge sakinleri için bir zorluktur. Modern teknolojiler sayesinde büyük kentsel alanların yönetimi giderek daha etkili hale geliyor. Akıllı şehirler alanında hem Polonyalı hem de Türk şirketlerinin bu alanda sunabileceği çok şey var. Konferans ağ oluşturma ve deneyim alışverişi için harika bir fırsattır. Kartvizitlerinizi getirmeyi unutmayın!

Etkinlik BTM Fulya ve Synergia tarafından destekleniyor.

Program:

Moderatör: Sabina Klimek, Polonya'nın İstanbul Başkonsolosluğu Ekonomik İşlerden Sorumlu Konsolos Yardımcısı

10.00 - 10.30 Kayıt

10.30 - 11.00 Açılış konuşmaları

• İbrahim Halid Elbaşı, BTM Genel Müdürü

• Maciej Lang, Büyükelçi, Polonya Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçiliği

• Witold Leśniak, Başkonsolos, Polonya'nın İstanbul Başkonsolosluğu

• Joanna Snopek Berbercioğlu, PAIH İstanbul Dış Ticaret Ofisi Başkanı

• Dr. Ali Kurt, Synergia CEO'su

11.00-11.20 Türkiye'de ve Dünyada Akıllı Şehir Çözümleri

• Prof. Dr. Recep Bozdoğan, İstanbul Aydın Üniversitesi

11.20 – 11.40 Polonya'da Akıllı Şehir Teknolojileri – Polonya ve Türkiye işbirliği fırsatları

• Krzysztof Hajłasz, BT Sektörü Uzmanı, Polonya Yatırım ve Ticaret Ajansı

11.40-12.00 Net Sıfır Enerjili Binalarda Enerji Verimliliği, Yenilenebilir Enerji Entegrasyonu

• Rahsan Gülmez Raafat, Mimar, İzmir Ticaret Odası, Edito Projesi CEO'su

12.00 – 13.00 Polonya'dan Akıllı Şehirler Firmaları Sunumu

13.00 – 14.00 Öğle yemeği molası

14.00 – 15.00 Türkiye'de Akıllı Şehirlerin Zorlukları

• Cemil Kılıç, Direktör, İstanbul Kongre ve Ziyaretçi Bürosu
  • Dr. Ender Kelleci, Eskişehir Elektrik Elektronik Mühendisleri Odası Başkanı, PİTON Teknoloji Kurucu Ortağı
  • Serter Baltacı, Ortak, EY Türkiye
  • Dr. Selim Sarıibrahimoğlu, Sarıibrahimoğlu Hukuk Bürosu

15.00 – 16.00 İş karıştırıcı ve ağ oluşturma

Konferansta İngilizce ve Türkçe simültane çeviri sağlanacaktır.

Kayıt ve bilgi için

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 27.07.2024 tarihinde yazdırılmıştır.