ÇYDD BODRUM ŞUBESİ YÖNETİCİLERİ İLE KIZ ÇOCUKLARININ EĞİTİMİ GÜNDEME ALI

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şube Başkanı Meltem Ulusoy, Başkan Yardımcısı Ülker Türker ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nilgün Cangır, Gülhan Karatay, Meral Saraçbaşı, Aysun Höbek, Aylin Özüdoğru ve Jilda Ulumeriç ile birlikte Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Kocadon’a eğitime katkılarından dolayı plaket takdim eden Başkan Ulusoy BODTO’nun öğrencilere burs sağlamasını takdirle karşıladıklarını belirterek Oda yönetimini bu konudaki vizyonu nedeniyle de tebrik etti.

779.jpg

Başkan Kocadon “Çocukların, özellikle de kız çocuklarının eğitimi hepimizin en çok önem verdiği konu. ÇYDD bu konuda son derece önemli çalışmalar yapan köklü bir dernek, Başkan Meltem Ulusoy nezdinde tüm dernek yöneticilerini ve gönüllülerini kutluyorum.” diyerek kız çocuklarının iyi eğitim alarak ileride iş ve siyaset hayatında daha aktif rol alması gerektiğini vurguladı.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 24.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.