EMITT 2023 (12-15 NİSAN) - ÜYE BROŞÜR LOJİSTİK DESTEĞİ HAKKINDA DUYURU

T.C. Bodrum Ticaret Odası olarak, Bodrum Belediyesi ile işbirliği halinde, , 12 - 15 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek 26. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) Bodrum standı ile katılıyoruz.

Fuar süresince dağıtılmak üzere, Bodrum standına broşür, katalog vb. tanıtım materyali göndermek istemeniz durumunda Odamız, materyallerin ücretsiz lojistiğini sağlayacaktır.

Materyallerin en geç 6 Nisan Perşembe günü saat 17.00’ye kadar Bodrum Ticaret Odası giriş katı, danışma ofisine adet bildirerek ve materyalin bir örneği ile imza karşılığı bırakılmasını önemle rica ederiz.

Bodrum Standımıza tüm üyelerimiz davetlidir.

Not: 8-11 Şubat tarihli ertelenen EMITT fuarı için daha önce Odamıza broşür getiren üyelerimizin tekrar broşür göndermesine gerek yoktur. Broşürleri depomuzda saklanmaktadır, fuara götürüleceklerdir.

Saygılarımızla,

BODRUM TİCARET ODASI

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 18.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.