BODTO BAŞKANI "YELKEN BODRUM’A YAKIŞIYOR"

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Üyesi Gürkan Topan ile birlikte 23 Ocak Pazartesi günü B.B. Bodrumspor Yelken Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Ummahan Yurt, Bodrum Şoförler Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrumspor Yelken Kulübü Şube Sorumlusu Hadi Türk ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeynel Kılıç’ta yer aldı.

Yelken Şubesinin çalışmaları hakkında bilgi alan BODTO heyeti kulübün yürüttüğü yelken sporu eğitimlerinin gençler açısından büyük önemi olduğuna değinerek spora yönelen gençlerin sağlıklı ve sosyal nesiller yetiştirmek açısından önemli olduğuna değindi.

BODTO ILCA (laser) tekne bağışladı

Bodrumspor yöneticileri Başkan Kocadon’a kulübe bağışladığı ILCA (laser) tekne için teşekkür ederken bu teknelerin gençleri yelken sporuna teşvik için kullanılacağının altını çizdi.

BODTO Başkanı Bodrum’un denizcilik kültürünü yaşatmak için gençlerin yelken sporunu öğrenmelerinin çok önemli olduğuna değinerek, “Yelken Bodrum’a yakışıyor.” dedi ve gençleri spora teşvik edelim çağrısında bulundu.

BODTO’nun Tırhandil Cup’ın daimi destekçileri arasında yer aldığına da değinen Kocadon bu vesile ile 28-29 Ocak’ta gerçekleşecek yarışların 2. Trofesine katılacak tüm denizcilere başarılar diledi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.