AK PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİNDEN TEBRİK ZİYARETİ

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen ve beraberindeki ilçe teşkilatı ile birlikte Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamlarında ziyaret etti. Milletvekili Gökcan organ seçimlerinde güven tazeleyen Başkan Ersan ve Başkan Kocadon’u tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

46-001.jpg

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Arif Ceylan Satı’nın da yer aldığı görüşmede Bodrum ve Muğla’nın ortak sorunları gündeme alınırken bölgeye ait makro ölçekte bir planlamaya gereksinim olduğuna vurgu yapıldı. BODTO heyeti sektörel sorunlara da değinerek çözüm önerilerini Milletvekili Gökcan’a sunarken özellikle işyeri fazlalığı, çalışanların lojman sorunu, üyelerin krediye ulaşmada yaşadığı zorluklara dikkat çekti.

47-002.jpg

Oda yöneticileri Milletvekili Gökcan’ı Agro-turizm konusunu işleyecekleri TTI İzmir Turizm fuarında kurulacak Bodrum standı açılışına davet ederek Bodrum ve Muğla için katma değer yaratacak her konuda çalışmaya hazır olduklarını belirtti.

48-001.jpg

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.