ESKİ ÇAĞ’DA EGE VE AKDENİZ'DE ZEYTİNYAĞI VE ŞARAP ÜRETİMİ

Eski Çağda Zeytinyağı ve Şarap Üretimi Kırsal Yerleşimler Kentsel Merkezler ve Ticaret Sempozyumu 24-26 Kasım tarihleri arasında Bodrum Belediyesi Heradot Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Düzenleme kurulunda Prof. Dr. Adnan Diler, Prof. Dr. Kaan Şenol ve Prof. Dr. Ümit Aydınoğlu’nun yer aldığı sempozyum ile zeytinyağı ve şarap üretimi üzerine birçok bildiri sunulacak.

 

Detaylı bilgi için:

http://oiloliveandwinesymposium2022.com/

87-003.jpg

88-005.jpg

 

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.