BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİNDEN BAŞKAN KOCADON’A ZİYARET

Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Özçayır, Yönetim Kurulu Üyeleri Barış Kılıçarslan, Ömer Reşad Kayran, Ertuğrul Cem Ece, Orçun Altınkaya, Hakan Özgün, Dernek Üyelerinden Mehmet Ali Demirci, İsmet Biter, Ramazan Aydınlı ile birlikte Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u makamında ziyaret etti.

97-004.jpg

Aynı zamanda Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyesi olan Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Özçayır derneğin çalışmaları hakkında Başkan Kocadon’a bilgi verdi.

BODTO Başkanı kendisinin de Beşiktaş taraftarı bir yönetici olduğuna değinirken, sporda en önemli konunun ayrıştırıcı olmayan barışçıl yaklaşımlar olduğuna dikkat çekti. Her yıl süper ligde şampiyon olan takımın bayrağını Oda binasına astıklarına dikkat çeken Kocadon, amaçlarının hangi takım olduğu fark etmeksizin her takım üyesini onore etmek olduğunu söyledi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.