PROFESYONEL OTEL YÖNETİCİLERİ DERNEĞİNDEN ZİYARET

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Bodrum temsilcileri Odamızı ziyaret etti.

Ziyarette Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ülkay Atmaca, POYD Bodrum BTK Temsilcisi Yiğit Girgin ve POYD Bodrum BTK Serdal Sarıl 22 Temmuz 2022 Cuma günü Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ayaz, Meclis Üyesi Toros Demirdöven hazır bulundu.

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, “Profesyonel otel yöneticilerinin bir araya geldiği Türkiye’nin önemli turizm merkezi olan Bodrum’da bir temsilciliğin olması bizler için çok önemli. Profesyonel Otel yöneticileri derneği sayesinde sektörde profesyonelliği artırmak, mesleki bilgileri arttırarak, sorun ve çözümler aramak, otelciler arası iletişimi güçlendirmek gibi konularda birlikte daha güzel işler yapabilir. POYD Bodrum Temsilciliği tüm otel yöneticilerine hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Başkan Kocadon’a Avni Aker’in “Turizm Gelecek Demektir” kitabını hediye ederek kitaptan elde edilecek gelirinin turizm öğrencilerine burs olarak verileceğini söylediler.

Kitap, turizmci Avni Aker‘in yazılarından derlenen, turizme dair geniş bir bakış açısı sunan ve Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) ‘nin “Geçmişimizi unutmuyoruz, geleceğimize sahip çıkıyoruz.” anlayışıyla hazırlanmıştır.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 29.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.