ANADOLUBANK YETKİLİLERİNDEN BODTO’YA ZİYARET

Anadolubank Genel Müdürü Namık Ülke, KOBİ İşletme ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Zafer Can ve Anadolubank Bodrum Şube Müdürü Levent Çetin 22 Temmuz 2022 Cuma günü Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan, Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Akkaya ve Mehmet Ayaz, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Efe ve Meclis Üyesi Toros Demirdöven ile bir araya geldi.

Ziyarette Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Bodrum ekonomisi, turizmi ve tarımı hakkında bilgiler aktardı. Bankalar ve işletmeler arasındaki bağları kuvvetlendirmek amaçlı Bodrumdaki işletmelerin faydalanabileceği uygun finansal çözümler, düşük faizli kredi imkânları için görüşmeler yapıldı. Odaların bankalar ve üyeler arasında finansal köprü görevi yürüttüğünü söyleyen Başkan Kocadon “BODTO olarak üyelerimizin ticari hayatlarının sürdürülebilirliği için bankalarla olan ilişkilerimizi oldukça önemsiyoruz.”diyerek Anadolubank yetkililerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 28.03.2024 tarihinde yazdırılmıştır.