ULUSKON BAŞKANI İLE TİCARETİ GÜNDEME ALDIK

Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON) Başkanı Nezaket Emine Atasoy Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı İlhan Ersan’ı ziyaret etti.

Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder, İnşaat Mühendisi Ozan Atasoy ve Bodrumlu İş İnsanı Mustafa Zeki Temizel’in de katıldığı ziyarette Bodrum’un ticari kapasitesi gündeme alınarak değerlendirildi.

Meclis Başkanı Ersan ziyaretinden ötürü Başkan Atasoy’a teşekkür ederken kendisine günün anısına Bodrum’u anlatan bir tablo takdim etti. Ersan, “Bodrum çok değerli kurum temsilcilerinin yıl boyu gelip gittiği enternasyonal bir yer haline geldi. Bu gelişmişlik düzeyi bölgenin altyapı yatırımlarının da iyileştirilmesi ile daha da yükselebilir. Bu değeri koruma anlayışı ile de buluşturduğumuzda Bodrum Dünya çapında birçok turizm kentinin rekabet edemeyeceği bir yer haline gelecektir.” diyen Ersan Bodrum’un ticari gelişmişlik düzeyinin de artacağını tahmin ettiklerini belirtti.

589.jpg

ULUSKON Başkanı Nezaket Emine Atasoy misafirperverliklerinden ötürü Başkan Ersan’a teşekkür ederken ULUSKON’un son dönem çalışmalarından bahsetti. Bodrum Ticaret Odası ile birlikte ticareti konu alan organizasyonlar yapabileceklerini belirten Atasoy, gemi inşaat sektörüne de dikkati çekerek Bodrum’un bu anlamda ciddi bir ihracat potansiyeli olduğunun ve bunu geliştirmek gerektiğinin altını çizdi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.