BODRUM INSTITUTE OLUŞUMU HAKKINDA GÖRÜŞTÜLER

Prof. Dr. Haldun Yalçınkaya, Dr. Öğretim Üyesi Bahadır Pehlivantürk ve Bedi Çelik Genel Sekreter Prof. Dr. Fuat Önder ile birlikte BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’u ziyaret etti.

Meclis Üyesi Toros Demirdöven’in de yer aldığı ziyarette Yalçınkaya Bodrum Institute oluşumu hakkında Başkan Kocadon’a bilgi verdi.

“Bodrum Institute oluşumu Bodrum yarımadasının entelektüel birikimine katkı sunma misyonunu güden akademik birikimiyle yarımadada eğitimler düzenleyen ulusal ve uluslararası çapta etkinlikler düzenleyen bir oluşum. BODTO salonlarında Jean Monnet Yaz Okulumuzu, Yerelden Küresele Uluslararası İlişkiler Paneli, Uluslararası İlişkilerde Bölgeselleşme Paneli gibi etkinliklerimizi gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde bu çalışmalarımız devam edecek.” diyen Yalçınkaya Başkan Kocadon’a Institute’e verdiği katkılardan dolayı teşekkürlerini sundu.

BODTO Başkanı Bodrum Institute’ün yarımadaya katkı sunmayı amaçlayan faaliyetleri için Yalçınkaya ve beraberindeki heyeti tebrik ederken Bodrum Ticaret Odası olarak bu oluşumu destekleyeceklerine işaret etti. “Bodrum Institute yaz okulunu Odamız konferans salonunda gerçekleştiriyor, yurt içi ve yurt dışından üniversite öğrencilerini Odamızda görmek çok güzel, bu hem tanıtıma hem de eğitime bir katkı.” diyen BODTO Başkanı eğitimlerin sadece yaz sezonunda değil sonbahar ve kış aylarında da düzenlenecek olmasını takdirle karşıladıklarını belirtti.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 19.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.