YENİ ÜYELERİMİZDEN ODAMIZA ZİYARETLER SÜRÜYOR

AGT Ege Bölge Satış Müdürü Onur Beştav, Oma Şahin Entegre Satış ve Pazarlama Müdürü Şefik Sönmez ve Avukat Gülendam Mandalinci Yıldırım BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Bodrum’da açacakları yeni AGT mağazası hakkında Başkan Kocadon’a bilgi veren Müdür Beştav ve Müdür Sönmez Bodrum’a hizmet edecek olmaktan ötürü heyecanlı olduklarını belirtti.

BODTO Başkanı ziyaretlerinden ötürü AGT Yöneticilerine ve Av. Gülendam Yıldırım’a teşekkür ederken bölgeye gelen her bir yeni markanın aynı zamanda bölgeye katkı sunması gerektiğinin altını çizdi. “Bodrum’un ticari yapısındaki çeşitlilik yeni üyelerimizle birlikte giderek artıyor. Bu hem iyi bir potansiyel hem de bir risk oluşturuyor. Hep yinelediğimiz gibi işyeri fazlalığı yaratmadan farklı alanlarda ticari faaliyet göstermek çok önemli. Sürdürülebilir bir ticari yaşam için gereklilik.” diyen Başkan Kocadon yeni BODTO üyelerinin Odaya ilgi göstererek kendilerini ziyaret etmelerinden ötürü çok memnun olduğunun altını çizdi.

https://www.bodto.org.tr/ sitesinden 20.04.2024 tarihinde yazdırılmıştır.